Sopa de mero
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300g de mero
- 2 cebes
- 3 grans d'all
- 1 tomàquet
- 125 g de pa
- 1 grapadet d'ametlles torrades
- Oli d'oliva
- Sal
- 1 litre d'aigua
- Espècies de peix
4 racions
Elaboració
Netegem el mero d'espines, el trossegem i reservem.
En una paella amb una mica d'oli, fem un sofregim amb el tomàquet ratllat i la ceba i els alls ben picats.
Posem els sofregit en una cassola juntament amb el mero net d'espines i trossejat, hi afegim el pa a rodanxes molt fines, hi tirem 1l d'aigua, sal, les espècies i ho deixem bullir 15 minuts.
Hi afegim l'ametlla picada i ho deixem uns minuts més.
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1212 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.