Bacallà a la "llauna" amb llit de patates
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 talls de bacallà dessalat de la part del morro o del llom
- Farina de blat
- 2 grills d'all
- Pebre vermell (Pimentón de la Vera dolç)
- Oli d'oliva verge extra
4 racions
Elaboració
Laminem els alls i els reservem.
Posem oli d'oliva verge extra escalfar en una paella gran i fonda.
Eixuguem amb paper de cuina els trossos de bacallà, els enfarinem i fregim dels dos costats.
Els trèiem de la paella i els posem en un plat amb paper de cuina per absorbir l'excés de l'oli.
Posem els talls de bacallà a la “llauna”
En el mateix oli que hem fregit el bacallà enrossim els alls laminats, hi afegim el pebre vermell, ho remenem amb una cullera de fusta i ho retirem del foc. S'ha de treure molt ràpid perquè el pebre vermell no es cremi.
Aboquem aquesta salsa per sobre dels trossos de bacallà. Posem la "llauna" uns minuts al forn preescalfat fins al punt de portar a taula.
Es pot acompanyar amb mongetes seques, cigrons, patates a làmines que podem fregir uns 15 minuts i posar-les a la "llauna" sota el bacallà i que s'acabin de fer (és el cas d'aquesta recepta).
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2818 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.