Peix arrebossat

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 5 o 6 trossos de mussola (caçó) que a la peixateria ens preparen. Pot ser: lluç, rap, etc.
  • 1 ou
  • Una micade farina
  • Una mica de pa ratllat
  • Oli d'oliva
  • Sal

1 racions

Elaboració

En una paella hi posem una mica d'oli i deixem que s'escalfi sense fumejar.
Mentre, barregem la farina i el pa ratllat, batem l'ou i anem passant els trossets de mussola primer per la farina i després per l'ou batut.
Posem el peix a l'oli calent i el fregim per tots els costats fins que l'arrebossat quedi dauradet.
Treiem els trossos de peix i els fiquen en un plat sobre paper de cuina absorbent per deixar l'excés d'oli. Ho mengem calent millor que fred.

15min


Recepta de cuina de Peix arrebossat
Peix arrebossat.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3842 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: