Risotto al safrà

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 175 g d'arròs
  • Una mica de mantega
  • 1 ceba petita picada
  • 1/2 vas de vi blanc sec
  • 1/4 de cullerada de safrà
  • 25 g de formatge
  • 600 ml de brou de pollastre casolà
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre

2 racions

Elaboració

Fonem una mica de mantega a foc mig en una cassola, hi afegim la ceba ben picada i deixem que cogui, uns 5 minuts, fins que estigui tova. Mantenim el brou calent.
Hi aboquem l'arròs, ho remenem i deixem coure 2-3 minuts.
Hi afegim el vi, ho remenem i deixem coure fins que s'evapori.
A continuació, hi incorporem el brou calent, afegint cada vegada aproximadament una tasseta de cafè i deixem que l'arròs es begui el brou abans d'afegir-ne més.
Ho coem, remenant de tant en tant, fins que l'arròs comenci a estar cremós però encara al dente, uns 15 minuts. Posem el safrà al caldo restant i l'afegim a l'arròs.
Apaguem el foc, hi tirem el formatge acabat de rallar i ho barregem. Rectifiquem de sal i pebre.
Tapem la cassola i ho deixem reposar 2-3 minuts per què els gustos es fusionin.
Ja es pot servir el plat.

30min


Recepta de cuina de Risotto al safrà
Risotto al safrà.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1762 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: