Lluç a la salsa verda amb pèsols i cigrons
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 rodanxes de lluç fresc
- 200 g de cigrons cuits
- 1 pot de pèsols d'uns 80 g escorreguts
- 1 ou dur
- 4 grans d'all
- julivert fresc picat
- 1 gotet de vi blanc
- 1 cullereta de farina
- Aigua
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
2 racions
Elaboració
En una paella gran amb una mica d'oli hi posem els alls laminats, quan agafin color, hi tirem la farina i la deixem torrar una miqueta.
A continuació, hi afegim uns 100 ml d'aigua, i el vi.
Ho remenem molt bé. Hi posem el julivert molt picat i els cigrons.
Ho deixem coure uns 5 minuts i hi afegim el peix (prèviament salpebrat) i els pèsols.
Passats, uns 3 minuts donem la volta als talls de lluç, hi posem l'ou dur partit per la meitat.
Ho deixem coure uns 3 minuts més i ja podem parar la cocció i servir el plat.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1889 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.