Lluç a la salsa verda amb pèsols i cigrons

Ingredients

  • 4 rodanxes de lluç fresc
  • 200 g de cigrons cuits
  • 1 pot de pèsols d'uns 80 g escorreguts
  • 1 ou dur
  • 4 grans d'all
  • julivert fresc picat
  • 1 gotet de vi blanc
  • 1 cullereta de farina
  • Aigua
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre

2 racions

Elaboració

En una paella gran amb una mica d'oli hi posem els alls laminats, quan agafin color, hi tirem la farina i la deixem torrar una miqueta.
A continuació, hi afegim uns 100 ml d'aigua, i el vi.
Ho remenem molt bé. Hi posem el julivert molt picat i els cigrons.
Ho deixem coure uns 5 minuts i hi afegim el peix (prèviament salpebrat) i els pèsols.
Passats, uns 3 minuts donem la volta als talls de lluç, hi posem l'ou dur partit per la meitat.
Ho deixem coure uns 3 minuts més i ja podem parar la cocció i servir el plat.

30min


Recepta de cuina de Lluç a la salsa verda amb pèsols i cigrons
Lluç a la salsa verda amb pèsols i cigrons.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1889 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: