Crema verda amb ceba i alls
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 porro
- 1 carbassó
- 1/2 pebrot verd
- 1 branca d'api
- Una mica de col verda
- 1 ceba
- 6 alls
- 125 ml de brou de verdures casolà
- Aigua
- Sal
- Pebre
- Oli d'oliva verge extra
Elaboració
Pelem i tallem la ceba a grills. Pelem els alls.
Rentem la resta d'ingredients i els trossegem.
En una olla hi posem aigua amb una mica de sal i totes les verdures i hortalisses menys el carbassó.
Deixem que bulli uns 8 minuts.
Hi afegim el carbassó tallat a rodanxes. Deixem que cogui tot junt uns 8 minuts més.
Ho escorrem bé.
Posem els ingredients al got de la batedora amb el brou de verdures, ho salpebrem i ho triturem tot.
Depenent dels gustos ho triturem més o menys fi.
Servim la crema amb un rajolí d'oli d'oliva verge extra.
25min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1352 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.