Peus de porc amb naps negres i cigrons
Categoria:
Carns
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 mitjos peus de porc cuits, comprats a la carnisseria
- 150 g de cigrons cuits comprats en una tenda de llegums
- 1 o 2 naps negres (si són petits, dos)
- 3 grans d’all
- 1 ceba petita
- 1 tomàquet madur
- 1 potet d'olives verdes sense pinyol
- 250 ml de brou de carn
- Oli d'oliva, sal i pebre
1 racions
Elaboració
Pelem els naps, els tallem a rodanxes i els bullim uns 10 minuts amb aigua i sal.
Els escorrem i reservem.
Mentre couen els naps, fregim els peus en una cassola amb un bon raig d’oli.
Quan estiguin rossos els traiem i reservem.
Fem el sofregit a la mateixa cassola: primer la ceba, tallada petita i l’all.
Quan sigui transparent, hi afegim el tomàquet ratllat amb les olives tallades a rodanxes.
Ho salpebrem i remenem bé.
Hi afegim els naps i els cigrons. Ho remenem bé. Rectifiquem de sal i pebre.
Per acabar, posem el peus a la cassola amb el sofregit, naps i cigrons.
Ho cobrim amb el brou. Deixem faci xup-xup, a foc molt baix, uns 10 minuts.
Ja es pot servir el plat.
50min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1597 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.