Peus de porc amb naps negres i cigrons

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 mitjos peus de porc cuits, comprats a la carnisseria
  • 150 g de cigrons cuits comprats en una tenda de llegums
  • 1 o 2 naps negres (si són petits, dos)
  • 3 grans d’all
  • 1 ceba petita
  • 1 tomàquet madur
  • 1 potet d'olives verdes sense pinyol
  • 250 ml de brou de carn
  • Oli d'oliva, sal i pebre

1 racions

Elaboració

Pelem els naps, els tallem a rodanxes i els bullim uns 10 minuts amb aigua i sal.
Els escorrem i reservem.
Mentre couen els naps, fregim els peus en una cassola amb un bon raig d’oli.
Quan estiguin rossos els traiem i reservem.
Fem el sofregit a la mateixa cassola: primer la ceba, tallada petita i l’all.
Quan sigui transparent, hi afegim el tomàquet ratllat amb les olives tallades a rodanxes.
Ho salpebrem i remenem bé.
Hi afegim els naps i els cigrons. Ho remenem bé. Rectifiquem de sal i pebre.
Per acabar, posem el peus a la cassola amb el sofregit, naps i cigrons.
Ho cobrim amb el brou. Deixem faci xup-xup, a foc molt baix, uns 10 minuts.
Ja es pot servir el plat.

50min


Recepta de cuina de Peus de porc amb naps negres i cigrons
Peus de porc amb naps negres i cigrons.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Peus de porc amb naps negres i cigrons
Sofregit amb els ingredients menys el peus.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Peus de porc amb naps negres i cigrons
Fem el sofregit a la mateixa cassola: primer la ceba, tallada petita i l’all. Quan sigui transparent, hi afegim el tomàquet ratllat.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Peus de porc amb naps negres i cigrons
Bullint naps negres pelats.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1597 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: