Pollastre amb calçots "a la papillota"
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Papillota
Recepta per forn
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 cuixes de pollastre
- 6 calçots
- Espècies (les que més ens agradin: herbes provençals, romaní, farigola, comí,...)
- Oli d'oliva
- Sal
2 racions
Elaboració
Rentem els calçots, tallem la part més verda i les capes menys tendres.
Posem les cuixes de pollastre i els calçots damunt del paper de plata, hi afegim les espècies i doblem el paper de plata per la meitat per tapar el pollastre, després anem doblant les puntes perquè quede ben tancat.
L'oli i la sal els posarem al final, quan ja el traiem del paper, perquè així és més sa, a més no fa tanta aigua la carn.
Escalfem el forn a uns 180-200º i posem dins els ingredients embolicats.
Ho deixem coure uns 45 minuts.
Ho traiem del forn, obrim el paper de plata i hi posem l'oli i la sal.
50min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1959 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.