Pèsols estofats amb botifarra negra i calamarsons

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 400 g de pèsols desgranats
  • 1 botifarra negra
  • 12 calamarsons nets
  • 2 cebes tendres
  • 1 manat d’alls tendres
  • 2 branques de menta fresca
  • 250 ml de brou vegetal
  • Oli d’oliva suau
  • Sal

4 racions

Elaboració

Ofeguem en una cassola, amb una mica d’oli d’oliva, la ceba i els alls tendres tallats molt fins.
Hi afegim els pèsols, la menta i el brou. Deixeu-ho coure tapat a foc lent uns 10 minuts.
Traiem la pell de la botifarra negra, esgruneu-la i deixeu que es desfaci a foc lent a la cassola.
Marquem els calamarsons en una paella molt calenta amb una mica d’oli.
A continuació, els cuinem uns minuts dins de la cassola amb els pèsols.
Servim els pèsols amb els calamarsons i la botifarra negra.

50min


Recepta de cuina de Pèsols estofats amb botifarra negra i calamarsons
Pèsols estofats amb botifarra negra i calamarsons.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4785 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Karla Muray diu:
He fet la recepte perque m ha semblat molt atrevida.
M ha agradat molt, tot i que visc a UK i no he pogut fer servir butifarra negre de catalunya.
Aqui no es sensill trovar molts dels productes per cuinar, la cuina anglesa es molt pobre.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: