Carpaccio de peus de porc amb botifarra negra i ceps
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Carpaccio
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Quatre peus de porc.
- Una botifarra de perol negra.
- Una ceba de Figueres mitjaneta.
- Un grapat d'avellanes torrades D. O. Reus.
- Un polsim de julivert picat.
- Un grapat de ceps.
- Un os del pernil
4 racions
Utensilis
Paper film.
Elaboració
Bullirem els peus de porc amb l'os del pernil, i deixarem que refredin.
Farem un sofregit amb la ceba tallada molt petita, i quan enrosseixi, hi ficarem la botifarra sense pell.
Desossarem els peus, i els aplanarem, per tal de ficar-hi la botifarra, i embolcallar-los amb paper film, quedant com un caneló gros.
Ho congelarem, i quan sigui fort, farem els tallets molt prims, i anirem ficant en una safata o plats individuals.
Picarem poc les avellanes, no massa, i ho tirarem per sobre.
També ho farem amb els ceps, una vegada els haurem passat prèviament per la paella.
Finalment, ho espolsarem amb julivert picat.
Ho servirem lleugerament calent.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3972 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.