Salsitxes de porc amb samfaina i mongetes del ganxet
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Samfaina
- 20 salsitxes de porc, de mida prima
- 200 grams de mongetes del ganxet cuites
- Oli d'oliva
- Brou de pollastre
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Una cassola mitjana
Una cullera de fusta
Una safata plana amb un paper de cuina
Elaboració
Primerament, fem la samfaina com explico a la meva recepta, i mentre es va coent, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim les salsitxes uns tres minuts, i les reservem en una safata amb un paper de cuina.
Quan la samfaina ja és gairebé cuita, afegim les salsitxes i les mongetes cuites, hi afegim mig cullerot de brou de pollastre, i deixem que cogui tot plegat uns cinc minuts, corregim de sal, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola, o en plats individuals.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2707 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.