Magdalenes arrebossades de canyella i sucre
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 ous
- 1 iogurt natural
- 2 mesures de iogurt de sucre
- 3 mesures de farina
- 1/2 mesura d'oli d'oliva
- 1/2 sobret de llevat en pols
- sucre i canyella en pols per decorar
- mantega
6 racions
Elaboració
Es barregen tots els ingredients en un bol menys el sucre i la canyella per decorar i la mantega.
Posarem aquesta barreja en motlles de magdalenes, als quals haurem posat una mica de mantega. Al forn preescalfat a 200º uns 20 minuts .
Mentre són al forn, fondrem la mantega al microones i la deixarem refredar. En un petit bol barrejarem el sucre i la canyella.
Treurem les magdalenes del forn i les deixarem refredar una mica. Quan les puguem agafar sense cremar-nos, però encara no estiguin fredes del tot arrebossarem la part de dalt per la mantega i desprès per la sucre-canyella. Deixarem reposar i ja estan llestos.
45min
Notes
Trobareu algunes receptes que en diuen muffins amb gust de Donut. Jo trobo que tenen més gust de Napolitana, per allò del sucre i la canyella...
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1645 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.