Arròs de congret
Categoria:
Arrossos i pastes
Dificultat: Facil

Ingredients
- 400grams d'arrós-Un congre petit a rodelles-1ceba-1pebrot verd-2alls-Oli d'oliva-Sal-
2 racions
Utensilis
Un morter , una cassola per fer arròs i una cullera de fusta.
Elaboració
Posem una cassola al foc amb oli i fem un sofregit de ceba picada alls picats i el pebrot trossejat petit. Un cop fet el sofregit , afegim el congre ; ho cobrim d'aigua i salem al gust. Un cop veiem el congre mig cuit , incorporarem l'arrós. Rectifiquem de sal i fem coure uns vint minuts .
45min
Notes
Es important que el congre sigui petit, es es bo i tendre per fer amb arròs.
Etiquetes:
Arròs
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2333 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.