Crestes de truita de patates i ceba
Categoria:
Llegums i verdures
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 ceba
- 3 patates
- Oli d'oliva
- 1 paquet "d'obleas"
- Julivert
- 3 ous
6 racions
Elaboració
Tallarem les patates i les cebes en trossos petits i les fregirem en una paella fins que quedin ben toves, pel que el foc estará mig baix, jo he trigat uns 30-40 minuts. Un cop cuites retirarem del foc i deixarem refredar.
Batrem els ous i afegirem les patates i la ceba. Amb l'ajuda d'una cullera anirem omplint les "obleas" i les doblegarem amb l'ajuda del paper que porten per separar entre elles. Anirem amb compte de no omplir-les massa ja que no ens podrien tancar bé. Les anirem posant en una safata del forn i les pintarem amb una mescla d'oli i julivert. Les posarem al forn calent durant uns 25-30 minuts o fins que quedin ben torradets a 185º. Un cop cuites les deixarem refredar una mica i ja les podem menjar soles o com a acompanyament d'un plat, com ha estat el cas.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1849 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.