Pèsols amb "beicon"
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 grams de pèsols.
- 150 grms. de "beicon" a taquets petits.
- Una ceba tendra mitjaneta.
- Sal, oli verge d'oliva i un all tendre.
- Una rameta de menta.
4 racions
Utensilis
Una paella i safta de servir.
Elaboració
En una paella posarem un raget d'oli i posarem la ceba a trossets petits,i quan comenci a rossejar, hi afegirem l'all tendre.
Afegirem seguidament, el beicon, i quan comenci a ser tot ben rosset, hi posarem els pèsols.
Ho anirem remenant, fins que els pèsols estiguin tous.
Ho servirem tot seguit, calent.
30min
Notes
Ho presentarem en una safata bonica de servir, adornat amb unes fulletes de menta fresca.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
12834 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.