Llomillets al forn, a les herbes

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos llomillets de porc, sencers.
  • Farigola, romaní, i i orenga.
  • Oli verge d'oliva.
  • Sal, pebre negre mòlt, i unes boletes de mantega.
  • Un quilo de patates.

4 racions

Utensilis

Safata de forn

Elaboració

Salpebrarem els llomillets, els hi posarem les herbes i els deixarem a la nevera unes hores.
Els posarem en una safata al forn, i deixarem que es dorin de sota primer.
Els hi donarem la volta, i posarem les boletes de mantega per sobre, fins que siguin rossets.
Fregirem les patates a rodanxes no massa primes, ben rosses.

30min

Notes

Posarem les patates a sota els llomillets o pels costats a la safata de servir.
És un plat molt senzill de fer, i boníssim.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3608 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: