Ous al niu
Categoria:
Ous i làctics
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 panets de viena
- 4 ous
- 1 fetge de pollastre o de conill
- 50 gr. pernil salat
- Margarina o mantega
- Formatge rallat
- Llet
- Oli per fregir
4 racions
Utensilis
Paella petita, o fregidora.
Elaboració
Fregir el fetge, tallar el pernil i el fetge a bocins petits.
Tallar els panets per la meitat i treure-li la molla del mig ,fent cassoleta.
Untar les dues meitats amb margarina, mullar-les amb llet.
Separar els rovells de les clares i posar un rovell en cada panet.
Muntar les clares a punt de neu i reservar.
Posar en cada panet al costat de cada rovell, trossets de fetge i de pernil.
Posar al damunt dels rovells de ou un polsim de formatge rallat.
Tapar amb la altre meitat del panets i arrebossa’ls amb les clares muntades.
Fregir-los en una paella petita ,ben plena de oli i ben calent, per les dues cares.
( si no agrada el rovell cru, quan es fregeix punxar-lo per les dues cares i quedarà cuit.
30min
Notes
Es pot acompanyar amb esiam tallat en juliana deixan un cercle al mig del plat per posr-hi el panet.
Tambe es pot fer amb panets petits i rovells de ous de guatlle,pero fara falta clares de ous de gallina per montar-les.
Es pot menjar fret o calent.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2079 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.