Coc ràpid
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 ous
- 600 gr. de farina
- 600 gr. de sucre
- 2 tasses i cuart de llet
- 2 tasses de oli
- Ratlladura de llimona.
- 1 sobre i cuart de Royal
Elaboració
Separar els rovells de les clares, els rovells en un bol amb el sucre i les clares en un altre per muntar-les a punt de neu.
Remenar el sucre amb els rovells fins que s'integri bé, afegir-hi el oli i remeneu, afegir-hi la llet i la ratlladura de llimona, remeneu.
Tamisar la farina i junt amb el Royal afegir-ho a la preparació anterior, remeneu fins que quedi la farina ben integrada.
Munteu les clares a punt de neu i afegir-ho a la mescla que em fet abans, sense batre i barrejant de baix cap dalt amb compte.
Unteu un motlle, que es pugui desmuntar, amb mantega o millor margarina vegetal.
Aboqueu la barreja fins màxim tres quarts de motllo, ja que pujarà.
Tingueu al forn ja calent a 160 graus, i poseu-ho a dintre uns 40 minuts ( dependrà de cada forn ), podeu comprovar si està cuit punxar-lo al mig amb una agulla de fer mitja o una de pin xito, quan surti seca ja estarà
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4073 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.