Bunyols de bacallà
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Bunyols
Típica de: Catalunya
Estació: estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos talls de bacallà dessalat i esmicolat petitó.
- All i julivert.
- Un ou.
- Farina.
- Oli verge d'oliva abundant.
- Llet i sal.
6 racions
Utensilis
Una paella i un recipient de vidre per a fer la pasta o massa.
Elaboració
Farem una pasta espessa amb l'ou, farina, la llet, el bacallà i l'all i julivert, amb una mica de sal.
(Posarem la farina que prengui la pasta, fins que quedi espessa).
Posarem una paella al foc, amb abundant oli d'oliva.
Amb una cullera de postres, anirem agafant la pasta i tirant-la dins l'oli calent, fins que els bunyols estiguin rossos. (Vigilar amb la temperatura de l'oli, donat que, si és molt calent, es rossegen de fora, però queden cruus de dins).
30min
Etiquetes: Bunyols de bacallà Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4130 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.