Pollastre a la mediterrània
Categoria:
Carns
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 pollastre (tallat a octaus)
- 1 ceba
- 2 dents d'all
- 4 tomàquets madurs
- 1/2 got de vi blanc
- 1 got de brou de pollastre
- 2 fulles de llorer
- 2 branquetes de farigola
- 1 pessic de pebre vermell dolç
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- Pebre
- Sal
4 racions
Elaboració
Escaldar els tomàquets. Escòrrer, pelar, treure les llavors i picar-los.
Pelar la ceba i tallar a rodanxes fines. Pelar i picar les dents d'all.
Sofregir la ceba, els alls i la farigola en una cassola amb l'oli. Afegir el pollastre salpebrat i daurar donant la volta varies vegades per tal que quedin daurats uniformement. Abocar el vi blanc i deixar evaporar.
Afegir el tomàquet, el llorer, el pebre vermell dolç i el brou de pollastre.
Rectificar de sal i pebre, tapar la cassola i coure el pollastre durant 45 minuts, aproximadament, fins que estigui tendre.
1h 40min
Notes
Sofregir un pebrot vermell tallat a tires junt amb la ceba farà que quedi més gustós.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1256 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.