Torrades als quatre formatges

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una barreta de pa
  • 100 g de formatge brie
  • 100 g de formatge parmesà
  • 100 g de formatge emmental
  • 50 g de formatge roquefort
  • Mantega
  • 1 all

6 racions

Elaboració

Primer haurem de llescar el pa en llesquetes d'un cm.
A continuació les rascarem amb l'all i hi posem una mica de mantega.
Posem una lesca de formatge brie. Fem una barreja amb el parmesà i l'emmental ratllats i el roquefort.
Posem una capa de la barreja de formatges a sobre del brie.
Fiquem al forn ,ja calent, durant uns 5 minuts, fins que el formatge faci bombolletes.

15min

Notes

Si no ens agrada el formatge roquefort, el podem suprimir.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2100 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: