Crema de festucs
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Estació: primavera estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 100g de festucs
- 1ceba
- 2 patates mitjanes
- 2 carabassons
- Oli
- Sal
- trossets de pa torrat i/o encenalls de pernil fregidets
4 racions
Utensilis
Olla ràpida i picadora /// Jo he fet servir la TMX
Elaboració
Agafem la ceba i la sofregim en un raget d'oli, quan la vegem transparent hi afegim el carabassó talladet (jo li trec la pell ja que ens agrada la crema blanca) i després les patates. Ho remenem una mica i hi afegim aigua fins cobrir-ho.
S'hi posa una mica de sal i es tapa l'olla ràpida ( si no teniu olla ràpida calculeu fins que us quedi ben cuit uns 30-35 minuts). Uns 10 minuts i llestos.
La deixem refredar una mica i la passem per la batedora fins que quedi el més fina possible.
A banda pelarem els festucs i els picarem fins que quedin com a farina.
Posarem la crema a la nevera i un moment abans de servir-la hi posarem els festucs i la remenarem bé.
Es pot servir amb encenalls de pernil fregits i trossets de pa torrat.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2042 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.