Musclos amb musselina de pebrots escalivats

Ingredients

  • 500g de musclos de roca
  • 2 pebrots vermells
  • 4 dents d'all
  • Sal i oli d'oliva verge

4 racions

Elaboració

Renteu els pebrots i els poseu al forn per escalivar. Quan ja estiguin al punt, reserveu-los per tal que es refredin.
Renteu ben bé els musclos i els poseu a fer-se al vapor. Quan estiguin oberts, treia-los del foc i deixeu que es refredin.
Quan els pebrots ja s'han refredat, els peleu, els hi traieu les llavors i els poseu en un recipient per a batedora. Peleu els alls i el talleu a daus i els afegiu als pebrots. Poseu un polsim de sal i un rajolí generós d'oli. Passeu la batedora fins obtenir una emulsió fina.
En una safata plana per a servir hi poseu els musclos ja freds i que heu tret una valva. Amb l'ajuda d'una collera de cafè aneu posant per damunt dels musclos la musselina. Ho poseu a la nevera durant una hora com a mínim i ja ho podeu servir.

30min


Recepta de cuina de Musclos amb musselina de pebrots escalivats
Musclos amb moselina de pebrots escalivats
per Salvador Colomer Costa

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2908 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Núria Riera i Jordà diu:
Ho provaré. Tenen molt bona pinta i segur que han d'estar boníssims !!!
Jaume carrasco font diu:
He fet els musclos amb aquesta recepta,i han quedat molt bons.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: