Llengues de porc estofades
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Vuit llengues de porc, tallades a trocets no massa gruixuts
- Tres fulles de llorer
- Sis alls pelats
- Dues cebes pelades i tallades a brunoise ( a quadrets )
- Tomàquet fregit ( de pot )
- Ví ranci
- 200 grams de cebetes de platillo
- Sal
- Oli d'oliva
- Sucre
- Vinagre de Mòdena
- Mel
- Ví negre
4 racions
Elaboració
En una paella mitjana, posarem oli d'oliva i seguidament posarem : les cebetes, sal, sucre, vinagre de Mòdena, un raig de ví negre i mel. Ho deixarem coure a foc ben baix, fins que les cebetes, estiguin cuites.
A part, en una cassola de terrissa, fregirem amb oli d'oliva, : el llorer, els alls , les cebes, el tomàquet fregit, i les llengues salpebrades.
Quant tot plegat és mig cuit, afegim un bon raig de ví ranci, i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim un xic d'aigua, ho corregim de sal, i hi afegim les cebetes del platillo. Ho deixem coure tot plegat, fins que les llengues siguin ben toves, i ja ho podrem servir.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2527 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.