Llengues de porc estofades

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit llengues de porc, tallades a trocets no massa gruixuts
  • Tres fulles de llorer
  • Sis alls pelats
  • Dues cebes pelades i tallades a brunoise ( a quadrets )
  • Tomàquet fregit ( de pot )
  • Ví ranci
  • 200 grams de cebetes de platillo
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Sucre
  • Vinagre de Mòdena
  • Mel
  • Ví negre

4 racions

Elaboració

En una paella mitjana, posarem oli d'oliva i seguidament posarem : les cebetes, sal, sucre, vinagre de Mòdena, un raig de ví negre i mel. Ho deixarem coure a foc ben baix, fins que les cebetes, estiguin cuites.
A part, en una cassola de terrissa, fregirem amb oli d'oliva, : el llorer, els alls , les cebes, el tomàquet fregit, i les llengues salpebrades.
Quant tot plegat és mig cuit, afegim un bon raig de ví ranci, i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim un xic d'aigua, ho corregim de sal, i hi afegim les cebetes del platillo. Ho deixem coure tot plegat, fins que les llengues siguin ben toves, i ja ho podrem servir.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2527 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: