Estofada de porc amb patates
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Recepta per olla a pressió
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 500 gr de porc per fer estofada tallada a daus.
- 1 ceba grossa
- 3 pastanagues
- 3 patates grosses o 5 mitjanes
- 2 tomàquets madurs
- 1 got de manzanilla
- Llorer
- Pebre
- Sal
- Romaní
- Oli d'oliva verge extra
4 racions
Elaboració
Per començar enfarinarem la carn i enrossirem amb una mica d'oli. Un cop sigui rossa hi afegirem la ceba ben picada. Quan comenci a tornar-se transparent afegirem el vi i deixarem reduir uns 4 o 5 minuts. Tot seguit hi afegirem la pastanaga picada, el tomàquet pelat i tallat a daus i la resta de les espècies i deixarem coure uns 10 minuts. Si veieu que queda massa séc hi afegiu una mica més d'oli. Partirem les patates i les posarem a l'olla. Afegirem aigua fins a cobrir els ingredients. Tancarem l'olla, apujarem el fóc i un cop comenci a xiular comptarem 15 minuts i ja tindrem una estofada boníssima.
30min
Etiquetes: Olla a Pressió Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
13659 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.