Barques de patata amb passatge

Categoria:
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 patates més aviat grans i allargades
  • 8 salsitxes
  • Orenga en pols
  • Formatge ratllat (gruyere o emmental)
  • 1 pot petit de tomàquet triturat

4 racions

Elaboració

Bulliu les patates amb pell uns 40 minuts.
Quan estiguin fetes, les treieu de l'aigua i les deixeu refredar; seguidament les peleu, les partiu pel mig buidant-les (al llarg) una mica pel centre. Disposeu-les en una plata per a que es puguin enfornar. Reserveu-les.
Fregiu les salsitxes i en el oli de fregir-les, feu el tomàquet, havent-hi afegit previament un xiquet d'orenga en pols.
Quan ho tingueu tot fregit, poseu una salsitxa al damunt de cada part de les patates que heu reservat i a sobre de cada una d'elles, una mica de tomàquet i el formatge ratllat.
En acabar, ho enforneu fins que el formatge comenci a fondre's i estigui lleugerament torrat.

1h

Notes

Feu una bona barreja d'enciams esmicolats per acompanyar....


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

889 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Pepi Faure Julián diu:
Les patates han de ser allargades per a que les salsitxes s'acoplin millor...

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: