Barques de patata amb passatge
Categoria:
Altres
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- 4 patates més aviat grans i allargades
- 8 salsitxes
- Orenga en pols
- Formatge ratllat (gruyere o emmental)
- 1 pot petit de tomàquet triturat
4 racions
Elaboració
Bulliu les patates amb pell uns 40 minuts.
Quan estiguin fetes, les treieu de l'aigua i les deixeu refredar; seguidament les peleu, les partiu pel mig buidant-les (al llarg) una mica pel centre. Disposeu-les en una plata per a que es puguin enfornar. Reserveu-les.
Fregiu les salsitxes i en el oli de fregir-les, feu el tomàquet, havent-hi afegit previament un xiquet d'orenga en pols.
Quan ho tingueu tot fregit, poseu una salsitxa al damunt de cada part de les patates que heu reservat i a sobre de cada una d'elles, una mica de tomàquet i el formatge ratllat.
En acabar, ho enforneu fins que el formatge comenci a fondre's i estigui lleugerament torrat.
1h
Notes
Feu una bona barreja d'enciams esmicolats per acompanyar....
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
889 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.