Amanida tèbia de llenties, pedrers d'ànec confitat, i bolets
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 200 grams de llenties cuites
- Una llauna de pedrers d'ànec confitats
- Un pot de barreja de bolets, de 300 grams, aprox.
- Vint tomàquets tipus xerri, oberts en dues meitats
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Vinagre de mòdena
- Un punt de mostassa
- Una ceba mitjna, picolada
- Enciam iceberg, tallada a juliana
4 racions
Elaboració
En un atuell, posem:les llenties, l'enciam, els tomàquets xerri, i la ceba picolada.
A part en un bol, fem una vinagreta amb: oli d'oliva, sal, un polsim de pebre negre, un toc de mostassa, un raig de vinagre de mòdena, i oli d'oliva. Un cop feta la vinagreta, amb l'ajud del vatedor de varetes, ho afegim a l'atuell, juntament amb: les llenties i les verdures. Seguidament, amb aquesta barreja, fem un llit, en cadascú dels quatre plats hon servirem l'amanida, i ho reservem.
Tot seguit, en una paella amb una gota d'oli, saltem els pedrers d'ànec, previàment filetejats, i un cop saltats, els anem repartin entre els quatre plats, pel damunt. Seguidament, en una paella amb oli d'oliva, saltem els bolets ben picolats, amb un polsim de sal, i pebre negre.
Quan són saltats, els anem repartint en els plats, i ja per acabar, repartim unes gotes de vinagreta pel damunt, tot esquitxant, tant els pedrers, com els bolets, i ja ho tindrem llest, per treure a taula.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2521 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.