Arròs al forn amb faves i pollastre
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 tasses d'arròs fet que estigui ben solt
- 1/2 pollastre rostit
- 200 g de faves
- 4 ous petits o 2 grans
- 2 cullerades soperes de formatge parmesà ratllat
- 2 cullerades soperes de mantega (per ofegar les faves)
- uns dauets de mantega per a posar per sobre
4 racions
Elaboració
Posem l'arròs en un atuell que puguem portar al forn i que després vagi a taula.
Hi afegim el pollastre rostit desfilat i el seu suc.
Ofeguem les faves en una paella amb mantega.
Un cop cuites les barregem amb l'arròs.
Batem els ous i afegim el formatge ratllat.
Ho escampem sobre l'arròs i distribuïm la mantega tallada a dauets.
Enfornem uns 15 minuts, més o menys, a 180º.
L'oli del pollastre, l'ou i l mantega li confereixen una textura molt bona.
25min
Notes
L'oli del pollastre, l'ou i l mantega li confereixen una textura molt bona.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4275 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.