Amanida de salmó fumat

Ingredients

  • 300 grs. de salmó fumat
  • El suc de 3 llimes
  • 100 grs. d'olives negres
  • 2 ous dusos
  • 1 enciam
  • Oli d'oliva verge
  • Vinagre de sidra
  • Sal i pebre blanc

3 racions

Elaboració

Talleu a tires el salmó, salpebreu-lo i el deixeu marinar 3/4 minuts en el suc de les llimes.
Renteu l'enciam i el talleu en juliana.
Disposeu-lo en una safata adient i l'amaniu amb la sal, l'oli d'oliva i el vinagre de sidra.
En acabar, mireu si el salmó ja ha canviat una mica de color i si ja ho ha fet, l'escorreu i l'aneu posant pel damunt de l'enciam.
Tot seguit hi ratlleu els ous dusos per sobre i hi poseu les olives.

30min

Notes

Si no agraden les olives negres, hi queda bé uns granets de caviar negre (sucedani)....


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3096 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: