Amanida de salmó fumat
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 grs. de salmó fumat
- El suc de 3 llimes
- 100 grs. d'olives negres
- 2 ous dusos
- 1 enciam
- Oli d'oliva verge
- Vinagre de sidra
- Sal i pebre blanc
3 racions
Elaboració
Talleu a tires el salmó, salpebreu-lo i el deixeu marinar 3/4 minuts en el suc de les llimes.
Renteu l'enciam i el talleu en juliana.
Disposeu-lo en una safata adient i l'amaniu amb la sal, l'oli d'oliva i el vinagre de sidra.
En acabar, mireu si el salmó ja ha canviat una mica de color i si ja ho ha fet, l'escorreu i l'aneu posant pel damunt de l'enciam.
Tot seguit hi ratlleu els ous dusos per sobre i hi poseu les olives.
30min
Notes
Si no agraden les olives negres, hi queda bé uns granets de caviar negre (sucedani)....
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3096 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.