Amanida d'aprofitament de miques
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- (Miques que han quedat de dissabte i diumenge)
- Unes olives negres sense`pinyol
- Unes patates bullides amb pell
- Unes miques de bacallà esqueixat
- Un parell de pebrotets petits de colors
- Hi afegiu...
- Unes fulles d'enciam
- Un tomàquet vermell ben fort
- Una llauneta de tonyina
- Dos ous dusos
- Una ceba
Elaboració
Talleu les patates a trossos petits, l'enciam menudet, la ceba a juliana, el tomàquet a ralets, els pebrotets a rodalles i els dos ous també a rodalles.
Ho poseu tot, menys els ous, en una safata adient i hi barregeu la tonyina, les olives i el bacallà esqueixat. Espolseu pel damunt un polsim de sal i ho regeu amb un raig d'oli i tot seguit ho remeneu. Disposeu per sobre les rodalles d'ou dur.
30min
Notes
També s'escau, si voleu i teniu, una llauna de musclos amb escabetx...
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1332 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.