Llobarro al forn
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 Llobarros de mida individual
- 2 Patates mitjanes
- 1 Ceba tendra3 ó 4 grans d'all
- 1 Tomàquet madur
- 2 ó 3 fulletes de llorer
- Una copeta de vi blanc sec
- Sal
- Pebre
- Oli d'oliva verge
- Fumet
2 racions
Elaboració
Posem en una safata per anar al forn, un bon raig d'oli i les patates tallades a rodanxes.
Seguidament, hi col·loquem la ceba a tiretes, els grans d'all, el tomàquet (pelat i trinxat petit) les fulles de llorer, un altre raig d'oli per sobre, la copeta de vi blanc i una mica de fumet. Salpebrem i enfornem a forn fort, per que se'ns fagi tot plegat una miqueta (el temps dependrà del tipus de patata, uns 20-25 min. aprox.).
Quan tinguem les patates gairebé fetes, hi posem els llobarros, prèviament nets i sense escates, salat i empebrat, al damunt.
Tirem per sobre el peix una mica de suc de la cocció de les patates i ho deixem a uns 200º uns 15 min. Si cal hi afegim una mica de fumet.
(hem de recordar que el peix ha de tenir una cocció justa)
I ja tenim el llobarro a punt.
Etiquetes: Que bo Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
42352 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.