Mongeta tendra amb patata i barret
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 o 400 grs. de mongeta tendra plana
- 1 patata mitjana per cap
- 2 llaunetes de tonyina amb tomàquet
- 3 o 4 ous de guatlla
Elaboració
Talleu les puntes i els fils dels cantons de la mongeta i la partiu a la francesa (al llarg).
Bulliu-la juntament amb els ous de guatlla i quan la tingueu cuita la traieu i poseu les patates amb pell perquè bullin uns 30 minuts.
Passat aquest temps, punxeu les patates per saber que estiguin cuites i, si cal, feu-les bullir uns cinc minuts més. Quan les tingueu a punt, les deixeu refredar i peleu-les, obrint-les seguidament pel mig.
Disposeu-les en un plat (2 mitats per persona) posant al voltant d'elles, una corona de mongeta tendra. Al cim de cada tros de patata, una mica de tonyina i una mitat d'ou de guatlla, previament pelats.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3123 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.