Gambes al forn amb atmetlles
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 20 gambes
- 12 grans d'all
- Oli d'0liva
- 2 grapats d'atmetlles torradas
- 1 raig de conyac
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Ençendre el forn dalt i baix a 200 graus
Colocar les gambes salpebradas a la plata de forn
Tots els ingredients restants es trituren amb el pimer
Posar-ho per damunt les gambes
Entrar al forn calent i deixar de 10 a 12 minuts segos el tamany de les gambes
Servir deseguida
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3854 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.