Croquetas d'espinac i gambes
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Croquetes
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 100grms. de manteqilla
- 5 culleradas soperas de farina
- 300 de llet
- Sal i un polsim de nou moscada
- Espinacs
- Gambas peladas
- Farina
- Llet
- Pa ratllat
5 racions
Elaboració
Amb la mantequilla, la farina , la llet, sal i nou moscada fer una bexamel que quedi fina i espesa
Afegir els espinacs i gambes que previament haurem passat per la paella
Afegim a la beixamel
Deixem refredar
Pasem a formar les croquetes
Les pasem primer per farina, despres per la llet i per ultim pel pa ratllat
Fregir en abundant oli ben calent
20min
Notes
Les croquetes sempre es poden acompanyar d'una bona amanida
Tambe son perfectes per aperitius, en aquest cas es millor ferles de tamany mes petites
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1421 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.