Carxofes de la celo
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Ingredients
- 8 carxofes que tinguin el mateix tamany
- 1 punta de pernil salat, pasat per la picadora
- Molla de pa remullada
- 2 alls i julivert picats
- 1 culleradeta de pebre vermell dolç
- Oli
- 1/2 pastilla de caldo
- Una mica d'aigua
4 racions
Elaboració
Tallem el tronxo de les carxofes, de manera que s'aguantin.
Tallem la part de dalt i buidem de la pelusa.
Les farçirem amb el pernil, molla de pa i all i julivert que previamant haurem barrejat, apretarem be el farçiment i les posarem dretes dins una cassola.
A la cassola i posarem la 1/2 pastilla amb una mica d'aigua, i pel damunt de cada carxofa i tirarem un rajet d'oli.
Taparem i les deixarem fins que estiguin tovetes
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
929 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.