Crema d'espinacs frescos

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 3/4 k d'espinacs frescos
  • 1 ceba tendra grossa
  • 1/2 k de patates
  • 1 l de brou de pollastre
  • 1 got de crema de llet
  • 1 nou grossa de mantega
  • Pebre negre mòlt
  • Sal

6 racions

Elaboració

1.Pela i pica la ceba molt menuda. Pela i trosseja les patates. Neteja i renta els espinacs.
2.Fon la mantega en una cassola a foc suau i sofregeix la ceba i la patata durant 5 minuts.
3.Incorpora els espinacs a la cassola, fes un tomb a tot plegat i aboca el brou. Salpebra la preparació.
4.Tapa la cassola i deixa que cogui 45 minuts a foc suau.
5.Redueix-ho tot a crema amb la batedora elèctrica i passa-la pel colador xinès.
6.Incorpora-li la crema de llet i escalfa-la (sense que arrenqui el bull) abans de servir-la. Pots posar-hi a sobre unes torradetes.
Nota : També es pot fer tot l'any amb espinacs congelats. Els espinacs frescos els tenim al hivern

50min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

9558 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: