Crema d'espinacs frescos
Categoria:
Sopes i cremes
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3/4 k d'espinacs frescos
- 1 ceba tendra grossa
- 1/2 k de patates
- 1 l de brou de pollastre
- 1 got de crema de llet
- 1 nou grossa de mantega
- Pebre negre mòlt
- Sal
6 racions
Elaboració
1.Pela i pica la ceba molt menuda. Pela i trosseja les patates. Neteja i renta els espinacs.
2.Fon la mantega en una cassola a foc suau i sofregeix la ceba i la patata durant 5 minuts.
3.Incorpora els espinacs a la cassola, fes un tomb a tot plegat i aboca el brou. Salpebra la preparació.
4.Tapa la cassola i deixa que cogui 45 minuts a foc suau.
5.Redueix-ho tot a crema amb la batedora elèctrica i passa-la pel colador xinès.
6.Incorpora-li la crema de llet i escalfa-la (sense que arrenqui el bull) abans de servir-la. Pots posar-hi a sobre unes torradetes.
Nota : També es pot fer tot l'any amb espinacs congelats. Els espinacs frescos els tenim al hivern
50min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
9558 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.