Cocotxes de bacallà al pil - pil
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Pais Vasc
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grs. de cocotxes de bacallà dessalades
- 3 grans d'all
- 1 bitxo
- Oli d'oliva verge extra
- Julivert picat
3 racions
Elaboració
En una cassola de fang poso 3 cullerades d'oli verge, on doro els alls filetejats i els bitxos.
Abans que prenguin massa color, afegeixo les cocotxes.
Al cap de pocs minuts, al voltant de les cocotxes es començarà a formar una espuma. Aquesta és la gelatina del peix que surt a la calor del foc. Cal evitar que s'escalfi en excés i si cal, separem uns segons la cassola del foc.
Comencem a agitar la cassola de fang amb moviments circulars uns 2-3 minuts
Provem de sal, empolvorem amb abundant julivert picat i portem a taula.
10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3837 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.