Macarrons a la carbonara

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya i Italia
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 200 g de macarrons
  • 4 talls gruixudes de cansalada (100 g)
  • 2 ous
  • 6 cullerades de nata
  • 2 cullerades grans de formatge parmesà (60g)
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • sal
  • pebre mòlt

2 racions

Elaboració

Posa abundant aigua (aproximadament 2 litres) a coure en una cassola gran. Quan comenci a bullir (bombolles), tira una culleradeta de sal.
Afegeix els macarrons. A mesura que es vagin estovant, presionals amb una cullera de fusta perquè quedin ben coberts d'aigua. Deixa coure durant 10 minuts, removent de tant en tant. Escorrels
Retira l'escorça de les talls de cansalada i talla-le a daus. Posa l'oli a escalfar en una cassola àmplia i plana, quan estigui calent, afegeix els daus de cansalada i els fregim fins que es dorin (2-3 minuts). Afegeix els macarrons, remou i retira la cassola del foc.
Trenca els ous en un bol, els bats i afegeix la nata, el formatge, sal (al teu gust) i una mica de pebre mòlt. Bat novament i aboca sobre els macarrons. Barreja ràpidament amb una cullera de fusta i serveix.
Els servim amb formatge parmesà ratllat per sobre

12min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2731 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: