Salmo marinat

Ingredients

  • Un tros de llom de salmo sense pell ni espina
  • 1 taceta de cafe de sal
  • 2 taçetes de cafe de sucre
  • Una mica de pell de llimona ratllada
  • 1 cullerada de fonoll picat (es pot compra del sec que venen al supermercat)

4 racions

Elaboració

Amb una plata una mica fonda i millor de vidre.
Es remenan tots els ingredientes menys el salmo.
Esposa sota la plata la barreja, el salmo i es torna a cobrir de barreja, es tapa amb paper film i es posa a la nevera entre 12 i 16 horas.
Despres es treu es pasa per sota el raig d'agua freda, es seca i s'unta d'oli d'oliva.
Ja es pot fileteja, es ideal amb torradas sucadas amb mantega i tambe per amanidas


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1664 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: