Mongetes verdes saltejades
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 750 grms de mongeta verda de les fines
- 300 grms. de llonganissa amb pebre
- 2 grand d'all
- 3 culleradas soperes de salsa de tomaquet cassolana
- 1 raig de moscatell
- Oli d'oliva
- Sal
- 1/2 pastilla de brou
4 racions
Elaboració
Bullir amb aigua i sal les mongetes.Escorreu i reserveu
Treurem el budell de la llonganissa i esmicolem.
En una cassola posem oli i fregim la carn de llonganissa, i posem l'all picadet i la salsa de tomaquet, donem unes voltes i afegim un raig de moscatell, esperem uns 3 minuts i posem les mongetes, li donem unes voltes i ja es poden servir.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4245 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.