Pastis de mato

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1/2 kgm. de mato
  • 4 ous
  • 6 cullerades soperes de sucre
  • 2 cullerades de suc de llimona
  • 1 polsim de canyella
  • 100 grms de mantega
  • 2 cullerades de panses de corint

6 racions

Elaboració

Es baten els ous amb el sucre, despres i posem el mato i tots els ingredient menys les panses.
Es torne a batre i finalment i posem les panses remenanles amb cura.
Aquesta massa es posa amb un moltlle untat de mantega i forrat amb paper vegetal.
Coure al forn a 160º uns 45 minuts aprox.

50min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3309 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Neus Gimeno Sanjuán diu:
He fet la recepta i no es un pastís, es un remenat cuit el forn, potser hi ha un error i falta la farina o el llevat, si no és així opino que aquesta recepta no te res de pastís.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: