Pastis de mato
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 kgm. de mato
- 4 ous
- 6 cullerades soperes de sucre
- 2 cullerades de suc de llimona
- 1 polsim de canyella
- 100 grms de mantega
- 2 cullerades de panses de corint
6 racions
Elaboració
Es baten els ous amb el sucre, despres i posem el mato i tots els ingredient menys les panses.
Es torne a batre i finalment i posem les panses remenanles amb cura.
Aquesta massa es posa amb un moltlle untat de mantega i forrat amb paper vegetal.
Coure al forn a 160º uns 45 minuts aprox.
50min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3309 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.