Braç de gitano de maries
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 paquet de maries hojaldrades
- 2 ous
- 50 grams de coco ratllat
- 3 cullerades de sucre
- 50 grams de mantega
- Llet per remullar les maries
- Per adornar: fideus de xocolata i cireres
4 racions
Elaboració
Batre els rovells amb el sucre quant estiguin cremos afegim el coco i la mantega.
Barrejem tot.
Agafem les maries les remullem una per una i posem una cullerada de crema, aixi fins acabar.
Montem les clares a punt de neu fort ensucranles al gust.
Cubrim el braç de maries amb les clares i adornem amb fideus de xocolate i cireres.
El posem 1/2 hora al congelador despres a la nevera.
Servir molt fred i tallat al bies(aixo es molt important)
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4061 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.