Crema de patates
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 kgrms. de patates
- 2 porros
- 1 ceba petita
- 50 grms. de mantega
- 2 ous
- Sal
- 4 cullerades de nata liquida
4 racions
Elaboració
Pelar les patates, tallades a daus i posarles a bullir amb 1litre i mig d'aigua i sal.
Afegir la part blanca dels porros tallat a rodanxes i la ceba tallade a plomes.
Deixar coure tapat a foc lent durant 25 minuts.
Passar-ho per la batedora.
Tornar a posar al foc, i afegir la mantega tallada a daus.
Abans de servir la crema, posar al fons de la sopera els rovells barrejats amb la nata, afegir la crema poc a poc, remenant fins que quedi tot ben barrejat.
30min
Notes
Es pot menjar freda o calenta
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
938 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.