Pubilla al forn
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una pubilla de un mig quilo
- Dues patates
- Una mica de romaní picat
- Un raig de oli de oliva
- Un pols de sal
- Un pols de pebre blanc molt
- Un gotet de vi blanc sec
1 racions
Elaboració
Agafem una plata de anar al forn i posem un raig de oli de oliva
Pelem les patates i les tallem a trossos
Posem les patates al fons de la plata i les salpebrem
Ara posem la pubilla prèviament neta traient la tripa,a sobre les patates
Salpebrem també el peix i escampem per sobre de tot amb romaní picat
Mullem amb el got de vi blanc i posem al forn preescalfat a 180 graus
Deixem coure 45 minuts.
1h
Etiquetes: Peix Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4669 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.