Bunyols de formatge

Ingredients

  • 300 grms. de formatge tendre
  • 150 grms. de farina
  • 1 tassa petita de llet
  • 1/2 sobre de llevat amb pols
  • 1 ou
  • Julivert
  • Oli per fregir
  • Sal

4 racions

Elaboració

En un bol i piquem el julivert, batem l'ou i afegim la farina, el llevat, la sal i la llet, fem una pasta que queda una mica espessa.
Tallem el formatge a daus i afegim a la pasta.
Calentem abundant oli, i amb una cullera agafem petites porcions i les posem al oli calent, quant estigin daurats els posem sobre paper absorben.

10min

Notes

Acompanyats d'una amanida queda un plat molt complert


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1409 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: