Suquet de gambes
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 24 gambes
- 400 grms. de patates pelades i trossejades
- 2 cebes mitjanes ratllades
- 2 tomaquets madurs pelat
- La polpa de 2 nyores
- 1 copa de conyac
- 2 litres de brou de peix
- Sal oli d'oliva
- Pebre
4 racions
Elaboració
En un perol de ferro, fregir les gambes i flamejar amb el conyac.
Retirar les gambes.En el mateix oli posar la ceba ratllada i fregir fins que estigui daurada.
Afegim el tomaquet i la nyora, fregir tot junt.
Seguidament afegir les patates i ofegarles amb el sofregit.
Afegim el brou de peix i deixem coure de 15 a 18 minuts.
Posem les gambes, rectifiquem de sal i pebre i deixem coure 5 minuts mes
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1725 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.