Empedrat
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor
Ingredients
- 400 g. de bacallà esqueixat.
- 400 g. de fesols cuits.
- 2 Tomàquets verdes, mitjanes.
- 1 Ceba tendre.
- 1 Pebrot verd, petit.
- Oli.
- Sal.
4 racions
Elaboració
Ara que ja fa calor es bo tindre tots els ingredients a la nevera i prepara u una estoneta abans de menjar, així ens ho menjarem fresquet.
En una safata posem el bacallà esqueixat i escorregut, els fesols, si son de pot rentats, les tomaques verdes tallades a bocins, la ceba i el pebrot tallat a boci nets petits.
Ho trèiem a taula amb els estris de amanir i cada un se en posa la quantitat que vol i se ho amaneix al seu gust.
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1414 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.