Pebrots i bacalla
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 2 pebrots vermells escalibats
- 2 ous durs
- 1 cap d'alls escalibats
- 300grms. de bacalla esqueixat i desalat
4 racions
Elaboració
Agafem els pebrots, els posem a una plata i els fem a tires.
Afegim el bacalla i donem unes voltes.
tallem els ous amb 4 parts i els posem al voltan.
Treiem la carn dels alls escalibats, axafem i posem oli d'oliva, un polsim de sal i pebre i amanim el bacalla i pebrots.
Si agrada i podem posar olives negres d'arago.
Servir fred
10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1378 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.