Amanida variada de tonyina
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1/2 kgm. de pesols bullits
- 1 pebrot vermell escalibat o bullit(si es aixi es pela i es talla a daus)
- Abundant tonyina
- Oli d'oliva
- 2 ous durs tallats a quarts
- Un grapat d'olives negres
- 2 tomaquets per amani tallades a quarts
- 1 ceba tendra tallada a rodanxes molt fines
- 1 potet de panis
4 racions
Elaboració
Posem els pesols,panis i tonyina en un bol o plata
Tallem el pedrot a daus, afegim a la plata pel damunt i posem les rodanxes de ceba.
Al voltant els ous i tomaquets.
Amanim amb l'oli d'oliva i adornem amb les olives
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1240 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.