Barquetes de carabasso farçides de tonyina
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 carabassons mitjans
- 1 ceba gran
- 1 gra d'all
- 5 cullerades de salsa de tomaquet cassolana
- 3 llaunes de tonyina escorreguda del seu oli
- Formatge ratllat
- Oli d'oliva
4 racions
Elaboració
Tallen el tros de la part de dalt dels carabassons (la mes prima)
Tallem per la mitad i els buidem, queden unes barquetes
Els posem al microones amb un xic de sal de 2 a 3 minuts per carabasso,i els posem a la plata del forn
En una paella amb un xic d'oli i fregim la ceba i l'all tallat molt petit, els trossos de carabassons els tallarem a dauets molt petits i els courem amb la ceba.
Quant ja estigui tou afegim la salsa de tomaquet, donem unes voltes i quant tot estigui cuit, tanquem el foc i afegim la tonyina, remenem i farçim els carabassons.
Posem formatge ratllat pel damunt i gratinem
30min
Notes
Es pot cambiar la tonyina per gambes
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2187 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.