Barquetes de carabasso farçides de tonyina

Ingredients

  • 4 carabassons mitjans
  • 1 ceba gran
  • 1 gra d'all
  • 5 cullerades de salsa de tomaquet cassolana
  • 3 llaunes de tonyina escorreguda del seu oli
  • Formatge ratllat
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Tallen el tros de la part de dalt dels carabassons (la mes prima)
Tallem per la mitad i els buidem, queden unes barquetes
Els posem al microones amb un xic de sal de 2 a 3 minuts per carabasso,i els posem a la plata del forn
En una paella amb un xic d'oli i fregim la ceba i l'all tallat molt petit, els trossos de carabassons els tallarem a dauets molt petits i els courem amb la ceba.
Quant ja estigui tou afegim la salsa de tomaquet, donem unes voltes i quant tot estigui cuit, tanquem el foc i afegim la tonyina, remenem i farçim els carabassons.
Posem formatge ratllat pel damunt i gratinem

30min

Notes

Es pot cambiar la tonyina per gambes


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2187 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: